Sidse Nielsen

Navn
Sidse Nielsen 

Lokalforening
Schæferhundeklubben Brønderslev kreds 54.

Egen/egne hund(e)
Benji og Boogie. Begge malinois født 2021.

Hvilken klasse/program har du trænet og konkurreret i med egne hunde

Har tidligere trænet og konkurreret i DcH med min første træningshund (i B klassen). Træner og konkurrerer nu i IGP.

Hvor mange år har du været instruktør i DcH? 

Er ikke uddannet instruktør. Havde et par år som træner i DcH, da jeg selv gik programmet.


På hvilket niveau har du undervist i DcH?

Jeg har haft hold fra hvalpe til og med B hold. Udover dette har jeg undervist flere hundeførere og deres hunde, som konkurrerer i DcH programmet. Dette har været fra hvalpe til E hunde.


Hvad brænder du for som instruktør

Jeg brænder for at lære hundeførere at bruge det, deres hund indeholder. Jeg finder stor glæde i at hjælpe andre med at få et godt samarbejde med deres hund. Der er ikke to hunde eller førere, der er ens – og derfor mener jeg, det er vigtigt, at træningen er tilpasset den enkelte hund og fører. Og vigtigst af alt er, at hundeføreren forstår og kan bruge de redskaber, jeg som instruktør giver dem. UDSTRÅLING, ARBEJDSIVER og TEAMWORK er for mig absolut det vigtigste i min træning. Det SKAL være sjovt for både hund og fører. Lydighed er absolut der hvor min stærke side er, og jeg brænder for, at hjælpe folk med at finde glæden i lydigheden, så også deres hunde synes at det er sjovt at træne lydighed.

Hvorfor har du sagt ja til at være instruktør på Vandelkurset

Jeg synes, at Vandelkurset er en fantastisk uge, både som instruktør og som kursist. Jeg er i år igen blevet tilbudt et hold, som jeg virkelig brænder for, og hvor der virkelig bliver plads og mulighed for, at arbejde i dybden med det jeg brænder mest for, nemlig lydigheden. Jeg har sagt ja til at være instruktør, da det altid er en kæmpe oplevelse at være med på vandel, og en uge jeg ikke vil gå glip af. Jeg er igen i år meget taknemmelig for, at få lov at være en del af dette arrangement.

Tilbage