Sponsorer 2023

“Går du med Egons liner, er der ingen der griner”

NemTilmeld er et nordjysk udviklet tilmeldingssystem, som letter tilmeldingen til møder, konferencer og arrangementer.

Kæledyrskrematoriet

Agria er specialister i dyreforsikringer, og vi tilbyder også gratis, online dyrlægehjælp. Fleksibel og tryg sygeforsikring der ikke nedskriver erstatningsbeløbet med dyrets alder. Anbefalet af Tænk. Månedlig betaling. Vi rådgiver & vejleder. Ingen skjulte gebyrer.

GOD KVALITET TIL DEN RIGTIGE PRIS

Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad.

Hos Magtor er din hund i trygge hænder.
Uanset om din hund oplever problemer med bevægeapparatet, eller om den skal til dyrlæge, kan vi klare alle typer behandlinger.

www.chrisco.dk er den perfekte destination for dig, der elsker at shoppe foder, godbidder, hundekiks, legetøj, munchy, naturlige snacks, plejeprodukter, tilbehør og tyggeting til din hund, kat, kanin, marsvin, fugl og fisk. Med næsten 45 års erfaring kender vi dette marked ned til mindste detalje.

DOGSOME

Dansk designet funktions tøj til kvalitetsbevidste outdoor mennesker.

DcH Svenstrup
Vi tilbyder holdtræning for hvalpe, unghunde (på forskellige niveauer og alder), familiehunde og konkurrencehunde. 

Vi er et moderne dyrehospital med fokus på den gode behandling af både dig og dit kæledyr. Vores moderne dyrehospital og dygtige personale giver dig og dit kæledyr sikker behandling. Fornuftige priser.

Hans og Jettes Hundehusflid

Legetøj og udstyr til hunde – i fleece, paracord og skind.

Vi arbejder passioneret for at forbedre sundhed

Boehringer Ingelheim er en global, forskningsdrevet medicinalvirksomhed, som arbejder på banebrydende behandlinger til at forbedre både menneskers og dyrs liv.

Danskproduceret dyrefoder baseret på frisk laks

På Grindsted Dyreklinik tager vi os kærligt af dit kæledyr. Vi er et godt team på 3 dyrlæger, 2 veterinærsygeplejersker, 1 elev samt 1 klinikassistent som laver sundhedsforebyggelse, rådgivning og behandling af mindre dyr som hunde, katte, kaniner og gnavere.

Private sponsorer:

Berit Kristensen

Janni Ysbæk-Nielsen

Mai-Britt og Allan Maindal