Sponsorer 2024

VORES VETBEDS ER LAVET AF 65% GENANVENDTE FIBRE FRA PLASTIC FLASKER

Dette super lækre underlag er designet til alsidig brug og sikrer din hunds komfort uanset stedet – om det er i hvalpekassen, på gulvet i stuen, hundekurven, transportkassen, bilen, udstillingsburet eller hvor som helst din hund skal ligge tørt.

Hos Magtor er din hund i trygge hænder.
Uanset om din hund oplever problemer med bevægeapparatet, eller om den skal til dyrlæge, kan vi klare alle typer behandlinger.

AniCura Varde Dyrehospital er Sydjyllands største dyrehospital, og vi har både vagthospital og skadestue. Vi har veluddannede dyrlæger og veterinært personale i professionelle rammer og med topmoderne faciliteter.

Vin-O
Vinbar med fokus på bæredygtighed og det gode håndværk. Kig forbi i de hyggelige rammer i centrum af Køge

Fotograf Maibritt Høj Clausen

Med over 20 års erfaring har jeg taget rigtig mange billeder af mange dejlige mennesker,

ting og dyr i alle aldre, og jeg er super klar til også at hjælpe dig.

Jagttegn eller hundetræning?

Velkommen til Rævens Jagtskole, hvor vi specialiserer os i jagttegn og hundetræning. Uanset om du er interesseret i at erhverve jagttegn eller forbedre træningen af din firbenede ven, er vi her for at hjælpe.

Billig-arbejdstøj.dk har Danmarks største udvalg af arbejdstøj og billige restpartier online til priser, som tåler enhver sammenligning. Vi har både de sidste nye trends og billige restpartier i kendte mærker som MascotKansasSnickersCarharttEngelBlåkläder og mange flere.

Vi arbejder passioneret for at forbedre sundhed

Boehringer Ingelheim er en global, forskningsdrevet medicinalvirksomhed, som arbejder på banebrydende behandlinger til at forbedre både menneskers og dyrs liv.

På Grindsted Dyreklinik tager vi os kærligt af dit kæledyr. Vi er et godt team på 3 dyrlæger, 2 veterinærsygeplejersker, 1 elev samt 1 klinikassistent som laver sundhedsforebyggelse, rådgivning og behandling af mindre dyr som hunde, katte, kaniner og gnavere.

Danskproduceret dyrefoder baseret på frisk laks

www.chrisco.dk er den perfekte destination for dig, der elsker at shoppe foder, godbidder, hundekiks, legetøj, munchy, naturlige snacks, plejeprodukter, tilbehør og tyggeting til din hund, kat, kanin, marsvin, fugl og fisk. Med næsten 45 års erfaring kender vi dette marked ned til mindste detalje.

“Går du med Egons liner, er der ingen der griner”

Dagli’ Brugsen i Vandel er din og hundens uundværlige købmand i uge 28

NemTilmeld er et nordjysk udviklet tilmeldingssystem, som letter tilmeldingen til møder, konferencer og arrangementer.

Kæledyrskrematoriet

Har du kranopgaver, der skal løses? Så lad os hjælpe dig. Hos Tonny’s Kran Service udfører vi opgaver i hele Danmark, og ingen opgaver er hverken for store eller for små. Så tøv endelig ikke med at kontakte os for professionel kranservice.

GOD KVALITET TIL DEN RIGTIGE PRIS

Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad.

Hundehallen det perfekte sted at træne sin hund. Størrelsen på Hundehallen er 20 x 31 meter.

Private sponsorer:

Janni Ysbæk-Nielsen