Sponsorer 2022

Her hos Sweetdogs arbejder vi med hunde hele dagen. Vi kan som noget nyt tilbyde HUNDEDAGPLEJE og HUNDESPA og nu er der også kommet en WEBSHOP hvor der vil kunne købes hundesnack og træningsgodbidder, og hundelegetøj som er kvalitets godkendte af vores dejlige pensionshunde.

På Røverstuen er alle velkomne, vi tilbyder dansk mad på gode råvarer og jydsk lune med et smil. Vi forsøger at gøre fortællingen om røverne fra Rold til en levende historie gennem vores hyggelige lokaler med de mange malerier, egnshistorier og musiske indslag.

Randers Regnskov er en tropisk zoologisk have, og vores målsætning er, at et besøg skal være en totaloplevelse. Som gæst færdes du i samme rum og i det samme varme fugtige klima som hovedparten af vores dyr og planter.

Tøj til al slags vejr.

Pinewood udendørstøj er designet til alle, der elsker at tilbringe meget tid i naturen. Som vi!

Tupperware fra TW Heidi

Janni Ysbæk-Nielsen

Sporgenstande fra Rikke Moosdorf og Heidi Voetmann

Hos Rold StorKro – hotel og kroophold – finder du et stort udvalg af arrangementer og oplevelser. Vi slår dørene op for weekendophold, miniferie, søndagsophold, overnatninger, kurser, firmaaftaler, selskaber med gratis bus og meget mere.

Hos Jægeren og Lystfiskeren har vi et stort og bredt udvalg og du finder stort set samme udvalg på vores webshop som i vores butik!

Velkommen til Ribe-egnens Dyrlæger
En moderne dyrlæge
Hos Ribe Dyreklinik er dine dyr vores ansvar.

“Går du med Egons liner, er der ingen der griner”

På Grindsted Dyreklinik tager vi os kærligt af dit kæledyr. Vi er et godt team på 3 dyrlæger, 2 veterinærsygeplejersker, 1 elev samt 1 klinikassistent som laver sundhedsforebyggelse, rådgivning og behandling af mindre dyr som hunde, katte, kaniner og gnavere.

Gilpa – din foderspecialist

Hos Gilpa er vi er specialister inden for hundefoder og kattemad – og det har vi været siden slutningen af 90erne.

Vi mange års erfaring med foder til hunde.
Vi ved, at hunde er forskellige og har forskellige behov.
Vi har selv hunde og har haft det altid, og vil rigtigt gerne deler ud af vores viden – og rådgiver selvfølgelig meget gerne om det helt rigtige foder til netop din hund.

Har du kranopgaver, der skal løses? Så lad os hjælpe dig. Hos Tonny’s Kran Service udfører vi opgaver i hele Danmark, og ingen opgaver er hverken for store eller for små. Så tøv endelig ikke med at kontakte os for professionel kranservice.

Oplev spaoplevelser i særklasse på toppen af Danmark

Oversættelsesbureauet Sprogværkstedet
Knivskærvej 70, 6052 Viuf
Tlf. 4157 1696
sprog@post.tele.dk

Århus’ hyggeligste specialbutik med vin og spiritus.

Vi skaffer resultater

Rigtig ernæring – sund levevis

Agria er specialister i dyreforsikringer, og vi tilbyder også gratis, online dyrlægehjælp. Fleksibel og tryg sygeforsikring der ikke nedskriver erstatningsbeløbet med dyrets alder. Anbefalet af Tænk. Månedlig betaling. Vi rådgiver & vejleder. Ingen skjulte gebyrer.

Prisvindende gin, håndlavet i Danmark

Vandhunden er en svømmehal til hundesvømning og genoptræning i Mou, Nordjylland. Vi tilbyder faciliteter, hvor din hund kan få motion og lege, eller genoptræne efter skade.

Konceptet bag Puks Delikatesser er ganske enkelt at gøre maden mere spændende.

SIGNAL CLOTHING

Den amerikanske drøm på den vestjyske prærie

Håndlavede snusemåtter og legetøj lavet i fleece sælges.

Lille K er vores ‘lillebror’ til restaurant Kommandobroen – som begge befinder sig på 1. sal i hjertet af Hvide Sande ved Vesterhavet, helt tæt på havnekajen. Her kan du mødes med venner og familie i afslappende omgivelser med gode madoplevelser tilberedt af friske og lokale råvarer. 

Det hele startede faktisk helt tilbage i 2003 med en lille hvid bomuldshund, en Coton de Tulear som de hedder, som vi, familien Møller, havde anskaffet, da vi frygteligt gerne ville have en hund. Dette førte til, at vi oprettede en hjemmeside, omhandlende Coton de tulear.

Hos Magtor tilbyder vi behandling af din hund, hvad enten der er behov for en dyrlæge, kiropraktik eller genoptræning. Vores motto er ”hunde som os” – det betyder, at vi behandler hunde, lige som mennesker bliver behandlet. Vi angriber derfor problemerne på den rigtige måde: Vi finder den rette løsning til det rigtige problem på det rette tidspunkt.

GOD KVALITET TIL DEN RIGTIGE PRIS

Vi sælger kvalitetsprodukter fra kendte producenter til både private og erhverv.
Specialbutikken.dk blev lanceret i marts 2008 og den første bestilling var på seler og hundefoder. Siden dengang er det gået stærkt fremad.

DOGSOME

Dansk designet funktions tøj til kvalitetsbevidste outdoor mennesker.

Dagli’ Brugsen i Vandel er din og hundens uundværlige købmand i uge 28

Hos os finder du stort set alt hvad du behøver til dit aktive liv med din 4 benede ven. 

Danskproduceret dyrefoder baseret på frisk laks

NemTilmeld er et nordjysk udviklet tilmeldingssystem, som letter tilmeldingen til møder, konferencer og arrangementer.

HJ Hundesalon

Vi tager hånd om din hund

Kæledyrskrematoriet

Dansk kvalitets hundefoder af højeste kvalitet

Canikur – for hundens tarmbalance

Canosan – naturens eget smøremiddel